KONFIRMASJONSPAKKE FIRST HOTEL MARIN
NOK 595,- per person - Helligdager (Røde dager untatt søndager) NOK 695,- per person.
Buffet minimum 30 personer.
Buffet
Kaldmat
Roastbiff med løk og remulade
Spekemat i assortert utvalg servert med eggerører og rømme
4 typer pastasalater
Kyllingsalat med hvitløksdressing
Røkt laks med eggerøre
Varmrøkt laks
Hel posjert ørret
Skinker i assortert utvalg
Diverse typer dressinger
Brød buffet
Varmmat
1 varmrett av fisk
1 varmrett av kjøtt
Grønnsaker og poteter, evt ris, tilhørende sauser
Dessert
Mousser
Puddinger
Fruktblandinger
Tilhørende sauser
Meny 1
Blomkålsuppe
Indrefilet av okse
Serveres med bakte amadinepoteter, sesongens grønnsaker og rødvinssaus
Sjokolademelloux
Serveres med en syrlig sorbet og hasselnøtter
Meny 2
Kamskjell
Serveres med blomkålpurè og nøttesmør
Filet av svin
Serveres med bakte amadinepoteter, sesongens grønnsaker og peppersaus.
Creme Bruleè
Den originale, serveres med friske bær
Kaker:
Vi kan tilby kaker som hvit dame, sjokoladekake, skogsbærkake og nøttekake. Spør oss for priser. Kaker kan også medbringes mot et tillegg på 35,- pr pers
Mineralvann per flaske Kr 45