Bestill rom : First Hotel Grims Grenka

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Prestisjepris til MADU


Foto: Hotell- & restaurantmagasinet.

 
Nylig kåret fagtidsskriftet Hotellmagasinet Norges beste hotellkjederestaurant. I sterk konkurranse med blant annet en Michelin-anbefalt restaurant, klatret restauranten til Grims Grenka, MADU, til topps i kåringen.

Konkurransen var tøff for First Hotel Grims Grenka og MADU. Flere og flere hoteller satser på gode restaurantkonsepter, og kvaliteten er høy. Likevel var det MADU som stakk av med seieren til slutt. I begrunnelsen til Hotellmagasinet, som gav MADU terningkast 6 på maten, heter det blant annet:

"Her smalt det i smaksløkene fra start! Først ut var brød og et karamellisert smør som var så godt at vi måtte ta oss sammen. Deretter vanket appetittvekkeren svin på svor – ny-delig. Rødbetcarpaccioen med geitostkrem var en smaksbombe vi kommer til å snakke om hver gang vi ser en rødbete i lang tid fremover! Fjellgrisen fra Valdres var ytt all den rettferdighet den deilige råvaren fortjener. Den påfølgende torsken med hummer, skorsonnerot og trøffelkrem var raus på alle mulige måter. Andebrystet var like herlig presentert som det smakte godt. Da vi kom til desserten hadde vi både bakoversveis og pustebesvær (med positivt fortegn), så vi delte den mildt sagt originale kvæfjord-kaka der kremen er erstattet med blåmuggost. Og tror du ikke den var like god som alt annet!?"

Hotelldirektør Anders Amundsen er selvsagt strålende fornøyd med kåringen:

- Selv om vi den siste tiden kanskje har væt litt glemt, har vi hele tiden levert kvalitet i alle ledd med tanke på mat og service. Vi har et veldig bra team på plass som alle ønsker å løfte produktet ytterligere og denne prisen er en bekreftelse på at de grepene vi har tatt er rette, sier Anders Amundsen.

Les kåringen, seiersintervjuet og anmeldelsen her

 

BESTILL BORD: